Kantoormeubelen Groningen

Bent u op zoek naar kantoormeubelen in Groningen? Nieuw, refurbished of gebruikt: neemt u dan eens een kijkje bij VST Kantoormeubilair in Noordwolde!

Bij VST Kantoormeubilair hebben we een ruim assortiment van topmerken zoals: Ahrend, Bulo, Comforto, Gispen, Kembo en vele andere merken.

Heeft u een vraagstuk op het gebied van het inrichten van uw kantoorpand of werkplek? Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies op maat.

Op onze website vindt u een greep uit ons assortiment. U ziet hier onder andere: ergonomische werkplekken (flexwerkplek, elektrische zit-sta bureaus etc), bureaustoelen, archiefkasten, ladeblokken, vergadertafels, kantinetafels, vergaderstoelen, kantinestoelen, akoestische scheidingswanden en legbordstellingen.

U kunt online in de webshop bij ons bestellen of een afspraak maken voor een bezichtiging voordat u uw keuze maakt.

Bekijk hier ons aanbod!

Wij hanteren geen openingstijden en zijn uitsluitend op afspraak geopend. Het grote voordeel hiervan is dat we in overleg met u, een dag en tijdstip kunnen afspreken, waarop we de tijd kunnen nemen om u voldoende te informeren en te adviseren.

Kiest u voor refurbished of tweedehands kantoormeubilair, dan onderneemt u duurzaam en draagt u bij aan een circulaire economie.