Wij bellen u terug
Online bestellen en bezorgen
IDEAL
Veilig en snel betalen met IDEAL

Spindl One ergonomische bureaustoelen

Spindelen = bewegend zitten en wij houden er van! 

Balans, Beweging, Correctie

Gratis proefplaatsing mogelijk!

Extra opties Spindl
399.00 Excl BTW
Op voorraad

Spindl is een office lifestyle die jou laat bewegen, zelfs wanneer je zit. Hoe werkt het? Eigenlijk heel simpel. Spindl zorgt ervoor dat je bewegend zit. Het mechaniek onder de zitting zorgt dat je in een actievere houding zit. Zonder jezelf in bochten te wringen, corrigeer je je houding met je bekken en benen. Met als resultaat? Minder lichamelijke klachten, meer concentratie en een hogere productiviteit.
Vitaliteit is de gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van iemand die leidt tot energie om te leven, waarbij beide factoren in balans zijn. Het wordt ook wel levenslust of veerkracht genoemd.

Op maat afgesteld: De stabiliteitsspieren in de rug en de dwarse buikspieren worden door deze manier van bewegend zitten optimaal gestimuleerd om hun stabiliserende werk te doen. Bovendien wordt de werking nog verder versterkt als je de rug van de stoel goed instelt, nadat je je ideale balans gevonden hebt. Zo zijn de Spindl stoelen One, Two en Bull helemaal aangepast op jouw zitpositie en daarmee wordt het dus jouw stoel en de oplossing voor bewegend zitten.

Wat gebeurt er dan als je lang zit?

Bovenbeenspieren, hamstrings en kuiten ontspannen zich, de spieractiviteit houdt op en de bloedcirculatie en stofwisseling vertragen. Tegelijkertijd vermindert het aantal calorieën dat je verbrandt, je lichaam gaat naar een opslagmodus om energie voor een volgende activiteit te besparen. Door een gebrek aan zuurstof raken je spieren vermoeid. Zelfs het zuurstofverbruik van de zenuwen neemt af en afvalstoffen bouwen zich op. De bloedsomloop bereikt de hersenen minder effectief met als resultaat: hoofdpijn, flauwte en een laag energieniveau. De wanden van de bloedvaten slijten, wat ontstekingsreacties veroorzaakt en waardoor cholesterol ophoopt.
Omdat spieren niet meer worden gebruikt, krimpen ze. En door een voortdurend slechte balans takelen de schijven in je rug af en krijg je last van je nek en schouders. Ten slotte stijgt je bloeddruk elk jaar waardoor het risico op diabetes en hart- en vaatziekten verhoogt. Geen wonder dat onderzoeksorganisatie TNO ons waarschuwt: langdurig zitten is een serieuze bedreiging voor de gezondheid.

Even wennen: Je zal moeten wennen aan deze nieuwe manier van zitten, in het begin zal je zelfs wat spierpijn kunnen ervaren. Je gebruikt namelijk ineens spieren die je normaal gesproken in de sportschool zou trainen, terwijl je alleen maar zit. Zo houdt Spindl je fit en vitaal tijdens kantooruren. En daarna. Want als je actiever bent op je werk, dan ben je dat thuis ook. Dus geef je lijf wat het nodig heeft: actie. Uit eigen beweging en met een steuntje in de rug van Spindl. Ben jij er klaar voor?

- Dynamisch zitten ( Spindlen )
- Simpele bediening
- Ook voor mensen met rugklachten ( een zeer grote groep )
- Nederlands merk
- Goede service en 5 jaar garantie ( ook 10 jaar full service mogelijk )
Vraag naar de mogelijkheden mbt een proefstoel

Op de website van Spindl vind u ook uitgebreide informatie over gebruik, filosofie, anatomische vraagstukken etc of bel ons!

- Spindl One bureaustoel: 399 euro excl BTW ( standaard zwarte stof )
- 3D armleggers: + 50 euro excl BTW
- 4D armleggers: + 80 euro excl BTW
- Aluminium gepolijst onderstel: + 40 euro excl BTW
- Lagere gaslift ( 100mm ): + 10 euro excl.BTW
- Hogere gaslift ( 160mm ): + 10 euro excl.BTW
- Extra dikke zitting: + 20 euro excl.BTW

- Overige opties op aanvraag.( lendesteun, hoofdsteun, andere stoffen etc
 

Bijpassende producten

Nieuwe TS rechte bureaus (diverse maten en kleuren)

Ergo voetensteun / voetenbank verstelbaar

Nieuwe Ergo move fast slinger zit-sta werkplek / bureau