Hag H05 5300 bureaustoelen, nieuwe stof

4-in-1 verstelling: zitdiepte, rugleuninghoogte, schommelweerstand en kantelpunt.

Balanced Movement mechaniek!
 

HAG uitvoering
199.00
Excl BTW
Op voorraad Aantal:


Heeft u ooit nagedacht over de beste zithouding? Dat is altijd de volgende! Een ergonomische stoel is een stoel die u op een natuurlijke manier helpt naar een volgende zithouding. Die rekening houdt met het bewegingsritme van ons lichaam, met kleine en grote bewegingen van onze voeten en die stil staat als ons lichaam dat wil.

HÅG H05 wordt geproduceerd volgens milieuvriendelijke principes voor een milieuverantwoord gebruik. Een beperkt aantal, gemakkelijk vervangbare onderdelen draagt bij aan een product met een lange levensduur. Alle kunststof onderdelen zijn gemerkt om sortering ten behoeve van het recyclen mogelijk te maken. HÅG staat geregistreerd als milieubewuste organisatie bij het Europees Eco-Management and Audit Scheme (EMAS). Daarnaast hanteert HÅG een milieu-managementsysteem volgens NS-ISO 14001.

OntwerpHÅG H05 werd ontworpen op basis van beweging, balans en controle. Balans als beste uitgangspunt voor beweging. Beweging vanuit de voeten voor optimale controle. Van stilzitten word je immers moe, van bewegen blijf je fit en gezond! Peter Opsvik en zijn collega´s werken al sinds 1974 samen met HÅG en leverden een belangrijke en grote bijdrage aan de filosofie waarop HÅG haar activiteiten baseert*BalancedMovement (volledige bewegingsvrijheid voorwaarts en achterwaarts).*

Eigenschappen:

- 4-in-1 verstelling: zitdiepte, rugleuninghoogte, schommelweerstand en kantelpunt.
- In 3 standen blokkeerbaar.
- S-vormige verstelbare armleggers.
- Voetster met anatomisch gevormde voetsteunen.
- Balanced Movement mechaniek!

- Partij beschikbaar, stoffering op aanvraag
- 199 euro excl BTW per stuk
- Nieuwprijs van deze uitvoering circa 800 euro excl.BTW per stuk! 

Optioneel:

- 3D armleggers ipv 2D + 20  ( foto vd de zwarte uitvoering is met de standaard 2D armleggers )
- Swingback armleggers + 20

Klik hier voor een filmpje met de mechaniek